Politică de confidențialitate

1.Cine suntem

Adresa site-ului web este: bisericasfantatreimecluj.ro

2.Ce date personale colectăm și de ce le colectăm

Comentarii

Când vizitatorii lasă comentarii pe site, colectăm datele arătate în formularele de comentarii, dar și adresa IP a vizitatorului și șirul agenților utilizator din navigator pentru a ne ajuta la detectarea spamului.

Un șir făcut anonim (numit și un hash), creat din adresele tale de email, poate fi furnizat serviciului Gravatar pentru a vedea dacă îl folosești. Politica de confidențialitate a serviciului Gravatar este disponibilă aici: https://automattic.com/privacy/. După aprobarea comentariului, fotografia ta de profil este vizibilă pentru public lângă comentariul tău.

Media

Dacă încarci imagini pe situl web, ar trebui să eviți încărcarea imaginilor care au incluse date de locație înglobate (EXIF GPS). Vizitatorii sitului web pot descărca și extrage toate datele despre locație din imaginile de pe sit.

Formularele de contact

Care este scopul prelucrarii acestor date:

  • buna organizare a bisericii si a documentelor, registrelor acesteia
  • desfasurarea de evenimente (evenimente caritabile, conferinte)
  • informarea celor interesati de activitatea bisericii
  • indeplinirea obligatiilor legale (ex: fiscale)

Newsletter

Pentru promovarea activităților bisericii intentionam sa integram Newsletter. Prin abonarea la Newsletter luați la cunoștință că informațiile dvs. vor fi procesate prin această platformă. Vă puteți dezabona în orice moment accesând butonul Unsubscribe.

Ce drepturi ai asupra datelor tale

Poți cere să primești un fișier de export cu datele personale pe care le deținem despre tine, inclusiv toate datele pe care ni le-ai furnizat. De asemenea, ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine la adresa sacsfantatreime@gmail.com. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

Unde îți trimitem datele

Comentariile vizitatorilor pot fi verificate printr-un serviciu automat de detectare a spamului.